Afbeelding

KBO-dag 26 april

Welzijn & Maatschappij

HEESCH - KBO Heesch zet ook dit jaar weer een prachtige traditie voort. Vrijdag 26 april is er ’s ochtends een bijeenkomst in de kerk en ’s middags in de grote zaal van SCC De Pas. Rond die datum worden ook alle leden boven de 85 jaar met een presentje verrast. Dit omdat velen van hen helaas niet deel kunnen nemen aan de activiteiten. 

De viering in de kerk is enigszins anders dan gewend. Tot vorig jaar was er altijd een eucharistieviering. Dit jaar wordt het een uur van bezinning in met teksten, gebeden en liederen. We noemen de namen van de overleden leden van afgelopen jaar, waarbij we ook de nabestaanden van die overleden leden uitnodigen. Voorganger bij deze viering is pastor Johan Wagemakers van het voormalige verzorgingshuis Vita Nova in Oss. Na afloop drinken we koffie met iets erbij. 

In de middag wordt er een mooi programma aangeboden met muzikale medewerking van het WT-trio. Voor de liefhebbers onder ons is het goed te weten dat er alle ruimte is om lekker te dansen. Het kan zomaar weer ouderwets genieten worden.

Programma KBO-dag
10.30 uur viering in de kerk met aansluitend koffie met iets lekkers in de aangrenzende ruimte. Opgeven niet noodzakelijk
Vanaf 13.30 uur is de zaal van SCC De Pas open en om 14.00 uur start het programma ‘Daar gaat ie dan’
Kosten voor de middag bedragen € 5,- per persoon, contant te betalen bij binnenkomst in de zaal.

Opgeven tot uiterlijk 19 april bij Jeanne Verstegen via 06-54994528 of bij Annie Fransen, 06-10667278. Via evenementen@kboheesch.nl kun je je ook aanmelden. NIET via de website aanmelden!

Van harte welkom in de kerk en/of in SCC De Pas.