v.l.n.r Ingrid Verkuijlen (vicevoorzitter Platform Toerisme Maashorst), Burgemeester Hans
van der Pas, Wethouder Jeroen van den Heuvel en Ben Maathuis (voorzitter
Platform Toerisme Maashorst)
v.l.n.r Ingrid Verkuijlen (vicevoorzitter Platform Toerisme Maashorst), Burgemeester Hans van der Pas, Wethouder Jeroen van den Heuvel en Ben Maathuis (voorzitter Platform Toerisme Maashorst) Ad van de Graaf

Lancering toeristisch magazine Explore Maashorst

Ondernemend Bernheze

MAASHORST - Maandagavond 15 april organiseerde Platform Toerisme Maashorst een feestelijke aftrap van het toeristisch seizoen. Op het Toeristisch Informatiepunt in de Bibliotheek Uden kwamen ondernemers, afgevaardigden van de gemeente en andere betrokken samen. Onderdeel van het programma was de uitreiking van het eerste exemplaar van het nieuwe toeristische magazine Explore Maashorst.

Zo’n 10.000 exemplaren van het magazine Explore Maashorst zijn vanaf nu te vinden op toeristische trekpleisters en overnachtingsplekken in de regio. Het blad staat vol met tips voor mooie plekken, bijzondere wandel- en fietsroutes en andere activiteiten in gemeente Maashorst. Burgemeester Hans van der Pas en wethouder Jeroen van den Heuvel kregen de eerste twee stuks uitgereikt en spraken vol lof over het initiatief: “Het thema toerisme en recreatie draait voor gemeente Maashorst om verbinden en samenwerken met elkaar. Het magazine is hier een prachtig voorbeeld van,” zegt de wethouder.

Explore Maashorst is tot stand gekomen via een samenwerking van Platform Toerisme Maashorst en gemeente Maashorst. Daarnaast werd een groot aantal toeristische ondernemers nauw betrokken bij het proces. Zij konden ideeën inbrengen en feedback geven. “Daardoor is het een magazine van ons allemaal,” vertelt Marij van der Leest, contactpersoon van Platform Toerisme Maashorst en redactielid. “Belangrijk, want we hebben allemaal hetzelfde doel: toeristen zoveel mogelijk laten genieten van al het mooist uit de Maashorst!”

Bekijk het magazine Explore Maashorst ook online, via www.exploremaashorst.nl.