Nisseroi aan de Kook
Nisseroi aan de Kook

Het is weer bijna tijd voor Nisseroi aan de Kook

Welzijn & Maatschappij

Gezellig samen eten met dorpsgenoten

NISTELRODE
– Tijdens Nisseroi aan de kook wordt Nistelrode voor een avondje omgetoverd tot één groot en gezellig dorpsrestaurant. Of liever gezegd, heel veel dorpsrestaurantjes bij Nisseroise mensen thuis. Leuk om op die manier gezellig samen te eten én meteen andere mensen te leren kennen.

Zaterdag 22 juni is het weer zover, want dan vindt de zevende editie van Nisseroi aan de kook plaats. Dit wordt zeker weer een topavond! Doe jij ook (weer) mee?

Hoe werkt het?
Een team bestaat bij voorkeur uit twee personen, maar het mogen er ook drie zijn. Elk team maakt één gang van een driegangendiner en serveert deze gang bij hen thuis voor twee andere teams. Als team bereiden jullie een gang voor minimaal zes en maximaal acht personen.
Jullie horen een week van te voren welke gang (voor-, hoofd- of nagerecht) jullie team mag maken én voor hoeveel personen.

Aanmelden
Meld je uiterlijk 22 mei aan via www.nisseroiaandekook.weebly.com. Let op! Elke teamsamenstelling is mogelijk, zolang het maar een dorpsgenoot is. Het is de bedoeling dat minstens één persoon van het team in Nistelrode woont. De ander woont ook in Nistelrode óf heeft daar gewoond. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname, dan alleen de kosten die je als team nodig hebt voor jullie gerecht. Een week van tevoren (zaterdag 15 juni) krijg je te horen welk gerecht je mag gaan koken (voor- hoofd- of nagerecht) en op zaterdag 22 juni haal je de enveloppe op tussen 14.00 en 15.00 uur. De avond zal eindigen met een borrel bij Eetcafé ‘t Pumpke.

Het schema ziet er als volgt uit:
Voorgerecht: 17.30 - 18.45 uur
Hoofdgerecht: 19.00 - 20.30 uur
Nagerecht: 20.45 - 22.00 uur.

Voor meer informatie over Nisseroi aan de Kook: www.nisseroiaandekook.weebly.com.