Afbeelding

Ondernemers genieten van gezellige brunch en inspirerende verhalen

Ondernemend Bernheze

NISTELRODE - Zondagochtend 10.30 uur verzamelden zo’n 70 gasten in ‘t Brouwhuis - Eetcafé ‘t Pumpke voor de jaarlijkse Ondernemersvereniging Businessbrunch. De ochtend stond in het teken van kennismaking met de nieuwe bestuursleden Matthijs van Tilburg, Eefje van der Heijden en Mike van der Walle, en het delen van inspirerende verhalen en ambities. 

Onder leiding van gespreksleider Marc van der Wielen gingen de drie nieuwkomers in gesprek over hun ondernemersavontuur en de uitdagingen die ze tegenkomen. Eefje runt Puinbreken.nl met haar broer Thijn en Matthijs werkt samen met zijn broer Paul aan Van Tilburg Mode & Sport. Beide zijn gedreven door de trots die ze voelden voor het familiebedrijf, waarvan ze de derde generatie ondernemers zijn. Mike nam het besluit om voor zichzelf te doen wat hij al lange tijd als werknemer deed en begon Shake’m. Later kwam Borrelpunt en Bloemenpunt om de hoek kijken, door de uitdagingen die corona hem in zijn schoot wierp.

Ontspanning
Het blijkt dat deze drie totaal verschillende ondernemers veel met elkaar gemeen hebben. Alle drie gedreven ondernemers, door een passie voor hun vakgebied en een sterke wil om te slagen. De aanwezigen luisterden met veel interesse naar hun verhalen en Marc van de Wielen stelde de goede vragen, want nadat er ademloos geluisterd werd naar het rondetafelgesprek, waren er geen vragen meer aan de ondernemers en konden de aanwezigen zich te goed doen aan al het lekkers dat op tafel gezet werd, met afsluiter heerlijk ijs van De Buren.

Over de OVN
De OVN Businessbrunch was een groot succes. De aanwezigen genoten van de ongedwongen sfeer, de inspirerende verhalen en het heerlijke eten. Het was een waardevolle gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en om te netwerken.
De Ondernemersvereniging Nistelrode (OVN) is een belangenorganisatie voor ondernemers in Nistelrode. De OVN zet zich in voor een vitaal en aantrekkelijk ondernemersklimaat in de gemeente. De vereniging organiseert diverse activiteiten en evenementen, waaronder de Businessbrunch. 29 juni is het volgende evenement Cycling dinner. Ben jij ondernemer en woonachtig in Nistelrode? Meld je dan aan via de website www.ondernemersverenigingnistelrode.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding