Afbeelding

Afhaaladressen DeMooiBernhezeKrant

Welzijn & Maatschappij

BERNHEZE - Met 63 wijken is de bezorging van DeMooiBernhezeKrant een goed geoliede machine en mogen we trots zijn op de accurate bezorging van onze bezorgers.

Steeds meer burgers, jong en oud, zien de waarde in van een uurtje in de buitenlucht actief bezig zijn en zien de waarde van veel mensen blijmaken met de bezorging van DeMooiBernhezeKrant. Bernheze Media is er heel blij mee!

Door de wissel van bezorgers, ziekte of vakantie kan het zijn dat DeMooiBernhezeKrant in een bepaalde wijk niet bezorgd wordt. Voor de bewoners van deze wijken én inwoners die een nee/nee sticker op hun brievenbus hebben, liggen er extra kranten op onderstaande plaatsen:

Heeswijk-Dinther: PLUS en Cigo Paperpoint
Heesch: Jumbo Wiegmans, Kantoorboekhandel Ceelen, Tuincentrum Meijs en Albert Heijn
Nistelrode: Jumbo en ’t Mediahuys
Vorstenbosch: Geenen Diervoerders
Loosbroek: Dagwinkel Schouten

Voor onderstaande wijken zoeken we een bezorger:

HEESCH
Bachlaan, Beethovenstraat, Berliozstraat, Brahmstraat, Doctor Saal van Zwanenberglaan, Franckstraat, Haydnstraat, Herderstraat, Mozartlaan en Sweelinckstraat.

VORSTENBOSCH 2 wijken
Broekkant, De Helling, Dorpsrand, Eggerlaan, Hondstraat, Kattenberg, Kerkstraat, Korenakkers,Liebregtsplein, Molenakkers, Molenpad, Schoolstraat en Streepkant.

en

Akkerweg, Bijsterveld, Binnenveld, Heiveld, Heuvel, Kapelstraat, Lieve Vrouweveld,Meester Loeffenplein, Oude Veghelsedijk, Rietdijk en Roggemijtveld.

HEESWIJK-DINTHER
Burgemeester Breukelstraat, Christinastraat, De Doorgang, De Flerustraat, Emmastraat, Graaf Wernerstraat, Hertog Janstraat, Hoofdstraat, Johan Frisostraat, Jonker Speelmanstraat, Margrietstraat, Plein 1969 en Raadhuisplaza

Weet jij iemand die deze edele taak op zich zou willen nemen?
Neem dan contact op met Imke via 0412-795170 of bezorging@bernhezemedia.com.