Korfbal SCL1 eerste wedstrijd buiten

LOOSBROEK - De eerste wedstrijd van de tweede helft van de buitencompetitie stond zondag 14 april gepland en werd gespeeld op het spiksplinternieuwe kunstgrasveld in Loosbroek. SCL 1 nam het op tegen Klick/JES 1. Ondanks dat het gepromoveerde SCL 1 bovenaan staat, beloofde het een spannende wedstrijd te worden. De vorige wedstrijd eindigde in een gelijkspel.

De wedstrijd ging gelijk op en er werd aan beide kanten veel druk gegeven. Hierdoor duurde het even voordat de korf gevonden werd. Dit resulteerde in een ruststand van 3-5.
Vol goede moed begon SCL scherp aan de tweede helft. Ze creëerde mooie aanvallen, maar ze beloonde zichzelf te weinig en kwamen gelijk tot een score van 6-6, waarna Klick/JES uitliep.
Er werd afgefloten bij een eindstand van 7-9.
Volgens eigen zeggen gaan de meiden er volgende week wederom tegenaan. Zondag 21 april om 14.30 uur spelen ze uit tegen Diosa 1 op sportpark De Wissen in Balgoij.