Afbeelding

Meiden- en vrouwenvoetbal in Heesch

Sport

HEESCH - Heb je interesse om te komen voetballen in Heesch en wil je meer weten over meidenvoetbal of vrouwenvoetbal? HVCH heeft een meiden- en vrouwenafdeling waarbij jij ook zeker van harte welkom bent!

Wie is HVCH?
HVCH is een vriendelijke en warme vereniging in Heesch. Bij deze vereniging spelen jongens en meiden en mannen en vrouwen op elk niveau. Met ongeveer 1.400 leden waarvan 160 meiden en vrouwen is HVCH een begrip in de regio.

Meiden- en vrouwenvoetbal bij HVCH
Deze afdeling bestaat alweer enige tijd en in 2022 vierde HVCH het 50-jarige jubileum met onder meer een wedstrijd tussen vrouwen 1 en
oud-internationals, een reünie, een bingo en een voetbalclinic. Tijdens de reünie 50 jaar vrouwenvoetbal was natuurlijk oud-HVCH’er en oud-Oranje leeuwin Kirsten van de Ven ook van de partij. Ook prominente succesvolle voetbalsters met een HVCH-verleden waren deze middag present, namelijk Melanie Bros en Lobke Loonen.

Meiden- en vrouwenvoetbal in de toekomst
Onze afdeling heeft de intentie te willen groeien naar een nog volwaardige in de regio. Hiervoor zijn zaken als jonge meiden, veranderd beleid en een proactieve houding nodig. De meiden- en vrouwenafdeling staat aan de vooravond van verandering. Speelplezier blijft bovenaan de lijst staan. Om iedereen op zijn eigen niveau te kunnen laten voetballen, is groei essentieel. De doelstelling is om HVCH vrouwen 1 in minimaal de Eerste Klasse te laten uitkomen. Dit kan niet zonder onze jeugd.

Kom kennis met ons maken
Iedereen, ja echt iedereen, kan moeiteloos beginnen met voetbal. Voetbal leer je snel. Wij zoeken voor jou een plaats in een team waar je het beste in past. Of je in een gemengd team of een meidenteam terecht komt, dat is per leeftijd verschillend. Stuur een e-mail naar coordinatorenmeisjes@hvch.nl en vraag vrijblijvend een kennismaking en gratis proeftraining aan. Dit mag je doen vanaf 6 jaar tot 35+. Liever meteen aanmelden? Dat kan op de HVCH-website via de pagina ‘lid worden van HVCH’.