Foto: Evy van de Ploeg promoveert naar de sportklasse. Voorzitter van het NDO, Antwan van Keulen, overhandigd de oorkondes aan de prijswinnaars van de categorie junioren solo vrije klasse.
Foto: Evy van de Ploeg promoveert naar de sportklasse. Voorzitter van het NDO, Antwan van Keulen, overhandigd de oorkondes aan de prijswinnaars van de categorie junioren solo vrije klasse.

Eindelijk weer een normaal danstoernooi!

Sport

NISTELRODE - Dance Team Nistelrode liet zondag 20 februari weer haar mooie dansen zien voor een zaal met publiek zonder verdere regels! Wat was dat weer fijn. NDO organiseerde een extra toernooi om er weer in te komen. Ruim 50 dansen waren er deze dag te zien. Dance Team Nistelrode (DTN) deed nog niet met al haar dansen mee. De conditie van sommige groepen moet nog wat beter worden. DTN hoopt zondag 6 maart met al haar dansen weer op het podium van CC De Pas in Heesch te staan op haar eigen toernooi.

De uitslagen waren weer heel positief:
Solo junioren vrije klasse met zeventien deelnemers: 1ste Evy van der Ploeg (270 punten). Zij promoveert hiermee naar de sportklasse!
3de Nina van Herpen (254 punten) en gedeelde 4de Tess Kuiper (253 punten).

De volgende groepen dansten allemaal alleen in de categorie en werden dus automatisch allemaal 1ste:
Mars junioren, Marschmallows (264 punten)
Garde junioren sportklasse, Miracle (279 punten)
Show modern junioren sportklasse Spirit 266 punten)
Mars Jeugd, Emeralds (279 punten)
Mars hoofd sportklasse, Untouched (296 punten).

Solo’s jeugd sportklasse vijf deelnemers:
1ste Maud Kokshoorn (290 punten) Lindsey Wassenberg 2de (286 punten) en 3de Asena Develi (284 punten).
De categorie solo hoofd sportklasse bestond uit drie deelnemers, allen van DTN. Maxime Boumans 1ste ( 300 punten), kreeg van ieder jurylid het maximaal aantal punten. Guusje van Thiel 2de (285 punten) en Christina Grein 3de (283 punten).
De laatste dans van DTN was show modern jeugd sportklasse; Twister. Zij had één tegenstander en won de categorie (281 punten).

Dus weer allemaal mooie resultaten. Ben je benieuwd naar alle mooie dansen van Dance Team Nistelrode? Kom dan gerust op 6 maart een kijkje nemen in CC De Pas. Het programma begint om 9.30 uur en eindigt rond 18.00 uur. Iedereen is van harte welkom.


Foto: Evy van de Ploeg promoveert naar de sportklasse. Voorzitter van het NDO, Antwan van Keulen, overhandigt de oorkondes aan de prijswinnaars van de categorie junioren solo vrije klasse.