Afbeelding

Een fijn ‘open huis’ bij Berne Abdijwinkel

Ondernemend Bernheze

HEESWIJK-DINTHER - Berne Abdijwinkel kijkt terug op een heel fijn Open Huis dat zondag 7 april werd gehouden. Ze wilden op deze manier belangstellenden kennis laten maken met hun nieuwe winkel. Wat was er veel belangstelling!

Met name het aantal jonge bezoekers was opvallend en leuk. Van de voorbereide kleurplaat, de rebus en de speurtocht door de winkel werd druk gebruik gemaakt.

Menig bezoeker was aangenaam verrast door het gegeven dat de Abdijwinkel nog/weer open is. Ze kregen veel complimenten over de inrichting en de uitstraling van de winkel.

Diverse leveranciers en medegebruikers van het Abdijterrein waren aanwezig om hun producten en diensten te demonstreren.

Abt Denis Hendrickx sprak de aanwezigen toe en dankte het bestuur van de Berne Abdijbier voor hun besluit om de winkelactiviteit op zich te nemen en met de inzet van vele vrijwilligers voort te zetten. Ook ging hij in op de ontwikkelingen op het Abdijterrein en de wens van Berne Abdijbier om in de toekomst een minibrouwerij te creëren op het Abdijterrein. De Abdij van Berne - Heeswijk-Dinther ondersteunt dit initiatief. De Abt vroeg ook aandacht voor de mooie tentoonstelling van stalen kruizen in de Abdijkerk, gemaakt door Oekraïense vluchtelingen. 

De vele bezoekers met mooie complimenten, de inzet van vele vrijwilligers en het mooie weer zorgde voor een bijzondere dag die zeker voor herhaling vatbaar is!

Afbeelding
Afbeelding