Afbeelding

50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein

Kunst & Cultuur

NISTELRODE - Op de parkeerplaats van De Beek, tegenover Van Tilburg Sport, is het PFN XXL-Jubileumplein waar twee dagen het podium gevuld is voor alle leeftijden. Er is een programma opgesteld met daarin twee bijzondere momenten; de officiële opening op Eerste Pinksterdag en het Pinksterontbijt op Tweede Pinksterdag. Een indrukwekkend programma de hele dag door van 10.00 tot 17.00 uur, met daarnaast alle gratis toegankelijke activiteiten die Pinksterfeesten Nistelrode tot een ware happening maken.

Een feesttent waar twee dagen van 10.00 tot 17.00 uur een programma voor echte Nisseroise gezelligheid zorgt. De kermis waar het allemaal mee begon werd uitgebreid met de braderie van ruim 100 kramen - langs de hoofdstraat opgesteld - waar ook het straattheater aan voorbij trekt om de bezoekers te verbazen en te vermaken.

Partyplein
De organisatie is al jaren in voorbereiding om er dat weekend een groot feest van te maken. Eerste Pinksterdag, 19 mei, zijn de artiesten indrukwekkend: DJ Friso, Angelique Piratenshow, Buurman & Buurman (Meet & Greet), Kings of Diamonds en Jeffrey Heesen. Straattheater als Pinkie de Clown, Regina della musica, Reuzenbellen feest, Smits Trial – Bike trail, Dance Tteam Nistelrode, Jacky van den Akker en Singer in Suit.

Pinksterontbijt
Tweede Pinksterdag, 20 mei, is er naast het darttoernooi (het Nisserois open), wederom een dagprogramma op het PFN XXL-Jubileumplein dat start met een geweldig Pinksterontbijt; dé start om te gaan genieten van een indrukwekkend programma vol met artiesten, onder wie DJ Marxx, Cor Swanenberg (duo), NoColour, A*Fever XS, Muziekkapellen uit heel de regio, Pinkie de Clown, Fint & Stone, Smits Trial-Bike trail en Duo Vrolijk.

Allemaal GRATIS toegankelijk!
Dat is nog eens een belofte! Gratis toegang en dat al 50 jaar, enkel en alleen omdat er zoveel ondernemers het evenement steunen, omdat er vele vrijwilligers zich vol inzetten én omdat het programma nog steeds breed gedragen wordt door de inwoners van Nistelrode.

Gun jij deze mensen iets om naar uit te kijken? Meld je aan via info@pinksterfeestennistelrode.nl.