Afbeelding

CC De Pas organiseert

Kunst & Cultuur

Bijeenkomst voor (organisatie)talent
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons willen ondersteunen bij het ontwikkelen van nieuwe activiteiten voor jong en oud. Je zou kunnen denken aan een spelletjesmiddag, een voorleesmiddag, een expositie, een rommelmarkt of een kookworkshop. Heb je andere creatieve ideeën? Die horen wij graag tijdens een kennismakingsbijeenkomst.

Wij nodigen je uit om op 24 november om 19.30 uur naar de kennismakingsbijeenkomst te komen. Op deze avond brengen we alle creatieve ideeën die er zijn in Heesch samen en uiteraard zorgen wij deze avond voor de koffie en thee met wat lekkers!

Wil je je aanmelden voor deze avond? Dat kan via audrey@de-pas.nl.

Sunday Sessions
Zondag 7 november is Luc de Graaf te gast op het podium in het café van CC De Pas. Luc is geboren en getogen in Helmond en zeer veelzijdig. Hij schrijft, maakt muziek, filmt, is komiek en theatermaker. Ben jij ook zo benieuwd naar zijn optreden? Kom zondag vooral kijken en luisteren!

Herfstconcert Maaslands Senioren Orkest
Het Maaslands Senioren Orkest onder leiding van Peter van Helvoort geeft op 10 november een Herfstconcert in CC De Pas. Dit doet ze in samenwerking met Horizon Heesch. Ze zullen om 14.00 uur beginnen, de zaal is open vanaf 13.30 uur. Kaartjes kunnen telefonisch bij de organisatie besteld worden. De entree is € 6,- en dat is inclusief een kop koffie of thee. Bij dit evenement wordt een coronacheck uitgevoerd.

Binnenkort!
Kijk jij ook uit naar het 11-11 bal en naar de intocht van Sinterklaas? Houd dan het weekend van 13 en 14 november vrij en mis het niet!

Winactie:
Filmhuis De Pas geeft samen met DeMooiBernhezeKrant 2 kaartjes weg voor de film van 15 of 16 november.
Wil jij gratis naar de film, stuur dan een mail naar info@demooibernhezekrant.n en wie weet wordt jij de winnaar.