Afbeelding

Vijf jubilarissen Buurtbus Loosbroek

Welzijn & Maatschappij

LOOSBROEK - Op de jaarvergadering van de buurtbus in februari zijn drie jubilarissen gevierd voor hun toewijding en inzet. Harrie Cornelissen, Harrie Linders en Cees Wellens hebben elk 12,5 jaar lang als chauffeur bij de buurtbus gediend. Hun langdurige betrokkenheid werd op passende wijze erkend tijdens de bijeenkomst. Annie Fransen en Tonny Verstegen zullen op een later tijdstip gehuldigd worden.

Stijging
Adriaan van den Akker ontving een bloemetje en een fles wijn als blijk van waardering voor zijn 10 jaar als penningmeester. Hij heeft onlangs het stokje overgedragen aan Sjan Krol en heeft haar het afgelopen jaar met advies bijgestaan.
Het aantal passagiers van de buurtbus blijft stijgen, met meer dan 6500 passagiers vervoerd in 2023. Hoewel dit nog onder het niveau van voor de pandemie ligt, laat de stijgende lijn zien dat de dienstverlening weer groeit.

Vrijwilligersavond
Naast passagiersvervoer organiseerde de buurtbus afgelopen vrijdag een gezellige jeu de boules-avond voor chauffeurs en hun partners. Tijdens deze bijeenkomst werd Annie ook geëerd voor haar toewijding van de afgelopen 12,5 jaar. Het was een gelegenheid om elkaar informeel te ontmoeten en te genieten van elkaars gezelschap.

De avond, met uitstekende organisatie en gastvrijheid van de familie Verstegen, omvatte ook een jeu de boules-wedstrijd. De poedelprijs voor de dames, Dymphie van Bruggen en de eerste plaats voor Tonny Raijmakers, bij de heren was de poedelprijs voor Henk Hoek en de eerste prijs voor de nieuwe chauffeur Toon van Lokven.

Al met al was het een geslaagde avond en een veelbelovende start van 2024 voor de buurtbus van Loosbroek. Voor meer informatie over Buurtbus Loosbroek kun je contact opnemen met coördinator, Jo Konings op 06-5326395.

Afbeelding