Afbeelding
Tinie van Nistelrooij

ZLTO Bernheze huldigde zijn jubilarissen

Welzijn & Maatschappij

LOOSBROEK - ZLTO Bernheze hield vrijdag 22 maart weer haar jaarlijkse gezinsdag. Na een woord- en gebedsdienst in de Sint Antoniuskerk in Loosbroek werd de dag voortgezet in het naastgelegen CC De Wis met een uitgebreide koffietafel.

Na het openingswoord, van voorzitter Stef van den Hurk, was het woord aan wethouder Edwin Daandels. Edwin nam de aanwezigen mee in zijn politieke ervaringen als wethouder nadat hij enkele jaren geleden is gestopt als varkenshouder. Verantwoordelijk in de gemeente Bernheze voor wonen, ruimte en buitengebied, is Edwin ook intensief beziggeweest met de Omgevingsvisie Bernheze 2040; een project waar ook ZLTO Bernheze nauw bij betrokken is geweest.

Vervolgens werden de leden die 40, 50 en 60 jaar lid van ZLTO/NCB zijn, gehuldigd. Een lid werd nog thuis bezocht omdat hij niet aanwezig kon zijn. s Avonds kwamen de iets jongere leden terug om er nog een gezellige avond van te maken.

Op de foto: v.l.n.r. Jan en Rieky de Vocht (50 jaar lid) uit Nistelrode, Jo en Els van den Berg (60 jaar lid) uit Vorstenbosch, Jan en Maria van Rooij (50 jaar lid) uit Nistelrode, Gerard en Ria van Kessel (50 jaar lid) uit Vorstenbosch, Rien en Annie van Dooren (50 jaar lid) uit Vorstenbosch, Adrie en Annie van Aalsvoort (40 jaar lid) uit Nistelrode, Ties Somers (50 jaar lid) uit Vorstenbosch en Gerard en Sjan Krol (50 jaar lid) uit Heeswijk-Dinther. Later die dag werden Jan en Nellie Timmers (60 jaar lid) thuis in Nistelrode bezocht.