Afbeelding

Opendag CC Servaes

Welzijn & Maatschappij

HEESWIJK-DINTHER - In de afgelopen twee weken is er hard gewerkt in CC Servaes om het gemeenschapshuis een nieuwe, frissere uitstraling te geven: een plek om samen activiteiten te ondernemen om gewoon zomaar even binnen te lopen voor een drankje en een praatje. 

De vrijwilligers van CC Servaes hebben afgelopen zaterdag al kennis genomen van de nieuwe inrichting en toonden zich erg enthousiast. Dank zij hun jarenlange belangeloze inzet is het CC Servaes gelukt om een reserve op te bouwen, waaruit deze renovatie kan worden bekostigd.

Zondag 22 mei is iedereen van harte welkom om het resultaat van alle inspanningen te komen bekijken. Er is hard gewerkt door de firma Vervoort uit Goirle die alle werkzaamheden heeft uitgevoerd en de meubels en de aankleding heeft verzorgd. Daarnaast hebben een groot aantal vrijwilligers zich ingezet om vooraf het gemeenschapshuis te ontruimen/ontmantelen en aansluitend ook weer veel schoonmaakwerkzaamheden in en rond CC Servaes uit te voeren en alles weer in te richten voor gebruik. 

Van 11.30 tot 15.00 uur kun je in CC Servaes binnenlopen en het resultaat zien: nieuw kantoor voor de beheerder, nieuwe vloer beneden, alles geschilderd in frisse kleuren, nieuwe bar met een nieuwe koffiemachine (voor o.a. cappuccino), nieuwe plafondplaten met ledverlichting, veel (kunst)groen en prachtig meubilair. 

Het bestuur en alle vrijwilligers zijn trots op het resultaat.
We verwelkomen je graag a.s. zondag.