Afbeelding

Alzheimer Café

Welzijn & Maatschappij

BERNHEZE - Op dinsdag 15 februari bent u van harte welkom in het Alzheimer Café in de Eigen Herd aan de Rooijsestraat 32 in Uden. 

Het thema deze avond is: “Wat is dementie” 

‘Dementie is een verzamelnaam voor verschillende vormen van dementie. Een geriater komt in het café informatie geven over de verschillende vormen en hoe we die kunnen herkennen. Ook komt aan de orde hoe men vaststelt of er sprake is van dementie en wat het verschil is met normale vergeetachtigheid’

Het Café heeft vrij entree, zaal is open om 19.00 uur, programma begint om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur. 

Vooraf aanmelden, geldige QR-code, 1,5 meter afstand en mondkapje bij verplaatsing zijn vanwege de huidige maatregelingen noodzakelijk. 

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplek voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden en andere belangstellenden. De bijeenkomsten bieden niet alleen (praktische) informatie over dementie maar ook gezelligheid en sociaal contact. Het Café is afwisselend de even maanden in Uden en de oneven maanden in Veghel, op beide locaties zijn geïnteresseerden uit Uden, Meierijstad en omliggende dorpen van harte welkom. 

Voor aanmelding en meer informatie kunt u mailen naar: noordoostbrabant@alzheimervrijwilligers.nl of bellen via ONS welzijn: 088-3742525.