Afbeelding

Kampers scoort wereldgoal voor voetballeskrijgend Sportclub Loosbroek

Sport


LOOSBROEK - Sportclub Loosbroek heeft zondagmiddag billenkoek gekregen op bezoek bij Odiliapeel. De middenmoter was met liefst 6-1 te sterk voor de geplaagde ploeg. De potentie van de Loosbroekse talenten komt er maar niet uit dit seizoen. SCL staat onderaan en kent een uiterst moeilijk jaar.

Ook de openingsfase was weer moeilijk voor het voormalige WHV. De ploeg was ongelukkig en stond binnen de kortste keren alweer met 3-0 achter. Ook na rust was het snel raak voor Odiliapeel. Daarna vond er een moment om nooit meer te vergeten plaats. Bas Kampers raakte verdwaald op de helft van de tegenstander en besloot om maar eens uit te halen. De laatste man van Loosbroek zag zijn inzet plotseling stijf in de kruising vliegen. Een spaarzaam hoogtepuntje voor de ploeg van Mayk van Driel.

De wereldgoal van Kampers bleek geen comeback in te luiden. De Peel leek - in tegenstelling tot de Loosbroekse reservebank - geen moment geschrokken van de schitterende treffer en liep uit naar 6-1. Al met al een zeer vervelende avond voor SCL 1, dat logischerwijs hekkensluiter blijft na de nederlaag.