Afbeelding
Joran Quinten

Vacature: Coördinator van de Brabantse Juweeltjes

Welzijn & Maatschappij

 

Bernheze  Heb je al gehoord van de Brabantse Juweeltjes? Het zijn de fraaie bezienswaardigheden, attracties, drink- en eetgelegenheden, logeermogelijkheden, winkels en al die andere unieke plekken die de regio tussen Den Bosch en Nijmegen zo bijzonder maken. 

Ieder juweeltje staat garant voor heerlijke genietmomenten. Of het nu bijvoorbeeld gaat om een verblijf op het fraaie Vakantiepark Zevenbergen nabij het wandelgebied Bomenpark en Hooge Vorssel, een tocht met de fluisterboot van Kasteel Heeswijk naar de Kildonkse molen, een bezichtiging met afsluitend een uniek abdijbiertje bij de Abdij van Berne, een wandeltocht door het altijd verrassende natuurgebied de Maashorst, een kennismaking met Vrijstaat Ravenstein of aangenaam shoppen in het centrum van Heesch… er valt altijd heel veel te ontdekken, genieten en koesteren.

Deelnemers verbinden
Er zijn zes regionale organisaties die samen sinds dit jaar de Coöperatie Brabantse Juweeltjes vormen: Coöperatie Aa-land, Centrummanagement Heesch, Koninklijke Horeca Nederland afdeling Bernheze, de Maashorstboeren, Stichting Aangenaam Heesch en Stichting Maashorst Ondernemers. Het initiatief wordt ondersteund door de gemeente Bernheze. De Coöperatie Brabantse Juweeltjes streeft naar verbinding tussen de diverse activiteiten en ondernemingen in de regio. Promotie, kennisdeling, samenwerking en het samenstellen van arrangementen maken deel uit van de doelstellingen. Om dit te verwezenlijken is men op zoek naar een gedreven coördinator voor zo’n 4 á 5 uur per week. Een coördinator die de deelnemers weet te verbinden binnen de doelstellingen van de coöperatie. Die meehelpt arrangement samen te stellen. Die initiatieven bedenkt en uitvoert om de juweeltjes nóg meer een podium te bieden en te laten schitteren. En die er energie van krijgt om met de deelnemers in contact te blijven, zowel dankzij persoonlijke bezoeken als via de online kanalen.

Goed op de kaart gezet
In de basis helpt de coördinator mee om de Brabantse Juweeltjes letterlijk en figuurlijk goed op de kaart te zetten en zo de regio verder te promoten. Het is daarbij van belang om te beschikken over voldoende zelfredzaamheid. Daarom worden ook zeker zelfstandig ondernemers, met nog ruim een halve dag per week aan tijd beschikbaar, opgeroepen om te reageren op de vacature. Verantwoording wordt afgelegd aan het bestuur, waarbij het bestuurslid marketing & communicatie veelvuldig het eerste aanspreekpunt is.

Méér informatie
Vind jij het inspirerend om bij te dragen aan de vitaliteit van jouw eigen leefomgeving? Word je blij van het idee dat de regio het podium geboden krijgt dat het verdient? En doet het jou ook wat door bij te dragen aan het toeristisch én economisch succes van de individuele Brabantse Juweeltjes? Stuur dan gelijk even een berichtje naar info@brabantsejuweeltjes.nl t.a.v. Marie-José Lamers. Voor méér informatie kan je ook terecht op www.brabantsejuweeltjes.nl