Afbeelding

Dynamico moet de zege aan psv laten,

Sport

HEESCH/OSS – De handballers van Dynamico hebben hun vierde eredivisieseizoen niet af kunnen sluiten met een zege. In een berespannende wedstrijd trok PSV Handbal aan het langste eind; 35-38 (rust 15-14). Door die zege bleven de Eindhovenaren in de eredivisie.

Dynamico eindigt als 14de, met achttien punten. Dat is twee minder dan vorig seizoen. De formatie van Damir Josipovic deed meer dan zijn sportieve plicht, maar in het laatste kwart was bij 25-23 de koek ineens op. Bij 30-35 en zo’n vijf minuten op de klok leek het duel beslist, maar de offensieve dekking van de thuisploeg bracht PSV van zijn stuk. Snelle, rake tegenaanvallen zorgden voor een nieuwe stand van 34-35 en frustratie op de bank van de gasten. “What the fuck are we doing”, klonk het zelfs...
De stress bleek uiteindelijk niet nodig, want in de laatste anderhalve minuut liep PSV alsnog weg: 35-38.

Na afloop nam aanvoerder Erik Loeffen de microfoon ter hand en bedankte tal van vrijwilligers die het seizoen van de heren 1 mogelijk maakten. Ook bedankte hij alle supporters voor alle steun door het seizoen heen. Daarmee kwam jaargang ’22/’23 echt ten einde.

Dynamico – PSV Handbal 35-38 (15-14). Scores Dynamico: Thomas van Kessel 8, Jesper van Kessel 6, Erik Loeffen 5, Merijn van Loon 5, Martin van Iperen 4, Bart Hanenberg 2, Mitchell van Lieshout 1, Ruud van den Elzen 1, Pim van Munster 1, Twan van Iperen 1, Frennie Bens 1.