Afbeelding

WHV is te lief voor hekkensluiter

Sport

LOOSBROEK - Als slecht voetbal kijken pijn deed, zat heel Loosbroek en omstreken zondag 12 maart aan de morfine. Die middag stond de kraker tussen hekkensluiter OKSV en WHV op het programma.

In de eerste helft gebeurde er helemaal niks. Veel valt er dus niet te noteren voor het verslag. Het vlaggenschip won vorige week van Fiducia en leefde dus op een roze wolk toe naar de wedstrijd tegen OKSV. Het leverde echter niks op. Aanvoerder Teun van Mil had vijf gele kaarten gepakt en was geschorst. Hierdoor was Ferens Bongers de aanvoerder van het geel-zwarte leger. Ondanks goede coaching kwam de ploeg van assistent-trainer Thomas Bosch zogezegd niet aan kansen tegen de hekkensluiter.

OKSV creëerde ook niks. Toen in de tweede helft Niels van der Wielen zijn opwachting maakte, begon WHV te voetballen. Onder aanvoer van Niels werd Loosbroek veel dreigender. Ook Kay van Erp was nog ontzettend dichtbij de openingstreffer, maar hij plaatste een vrije trap rakelings naast.

De rest van de wedstrijd mag eigenlijk geen naam hebben. Helaas kon Chris van den Braak, die zijn rentree maakte op de bank, ook geen potten breken. Luuk van Grinsven maakte nog een gevaarlijk schot onschadelijk, maar voor de rest vielen er weinig hoogtepunten te noteren. Het werd uiteindelijk 0-0.