Afbeelding

Terugblik Sportakkoord Bernheze

Sport

BERNHEZE - In MFA De Stuik wordt woensdag 22 maart om 19.00 uur samen met alle betrokken organisaties en partners van het Sportakkoord Bernheze teruggeblikt op het afgelopen jaar. Wat is er het afgelopen jaar bereikt en waar wordt in de toekomst op gefocust?

In maart 2022 hebben we samen besloten een andere werkwijze te gaan hanteren voor het Lokaal Sportakkoord Bernheze. Om meer binding met de kern en met de gestelde ambities te realiseren, kozen we er voor om verder te gaan in werkgroepen per kern. En met succes, want inmiddels zijn ruim 50 organisaties betrokken in de werkgroepen. 

Woensdag 22 maart zien we hoe het afgelopen jaar is verlopen voor de werkgroep Heesch, Nistelrode-Vorstenbosch en Heeswijk-Dinther-Loosbroek. Wat hebben zij gerealiseerd en welke ambities hebben zij gesteld voor het komende kalenderjaar? Samen met iedereen die het Sportakkoord Bernheze een warm hart toe draagt willen we terugblikken op dit proces. 

Datum: Woensdag 22 maart
Inloop: 19.00 tot 19.30 uur
Programma: 19.30 tot 21.30 uur
Locatie: MFA De Stuik in Vorstenbosch.

Momenteel hebben al tientallen organisaties zich aangemeld en ook jouw aanwezigheid wordt op prijs gesteld. We ontvangen je aanmelding graag via info@actiefbernheze.nl. Voor meer informatie over het Sportakkoord Bernheze kun je kijken op www.actiefbernheze.nl.