Afbeelding

Judoworkshop voor cliënten ‘Ons Plekske’

Sport

NISTELRODE - Team Tanoshii / Conscius Sport heeft donderdag een super leuke workshop mogen verzorgen voor de kanjers van de dag besteding ‘Ons Plekske’ uit Vinkel.

Deze organisatie voor jong volwassenen begeleid de cliënten niet alleen met werk, maar ook staan ontspanning en sport hoog op hun lijstje. Vandaag kwamen ze naar onze Dojo bij Conscius Sports voor een workshop judo.

Team Tanoshii is al jaren hier in Brabant een begrip op het gebied van het verzorgen van judolessen voor deelnemers met een verstandelijke, lichamelijke, visuele en auditieve beperking. Toen we werden gevraagd om een workshop te geven voor de cliënten van ‘Ons Plekske’ hebben we meteen toegestemd, met alle liefde en plezier.

Team Tanoshii / Conscius Sports wil niks liever dan het voor iedereen mogelijk maken om te kunnen sporten. Ons motto is normaal waar mogelijk, aangepast waar nodig.

De workshop van vandaag was een eerste kennismaking met het judo. Spannend was het zeker maar al na een paar minuten was het ijs gebroken en werd er vrijuit en met veel plezier gevallen en gestoeid. Een leuke en leerzame workshop en zeker voor herhaling vatbaar.