Afbeelding

HVCH kiest voor continuïteit

Sport

HEESCH - HVCH kiest voor continuïteit. Het Bestuur van HVCH is verheugd mede te delen dat de contracten met de hoofdtrainers van de senioren-selecties en het Hoofd Jeugdopleiding verlengd zijn voor het seizoen 2023-2024. 

Hoofdtrainer Marc van de Ven van Heren 1 zal ook in het volgend seizoen 2023-2024 voor de groep staan die nu uitkomt in de vierde Divisie. Zowel de resultaten als de samenwerking zijn goed, dus wordt er gewoon doorgegaan (wat sowieso al de intentie was). Marc ziet zelf meer dan voldoende uitdaging bij HVCH. Hij, de Technische Commissie en het Bestuur zijn vol vertrouwen dat de resultaten en de samenwerking met selectie en staf ook in de tweede competitiehelft en volgend seizoen uitstekend zullen blijven. 

Marc: “Ik heb het hier in Heesch bij HVCH prima naar mijn zin en zie voldoende rek in de selectie om nog beter te worden. Vol vertrouwen en enthousiasme ga ik hier verder, bij deze club waar sportiviteit, presteren en gezelligheid mooi in balans zijn’. 

In de herenelectie is het tweede zondagsteam als opleidingsteam heel belangrijk. Trainer Mark van der Steen is bezig aan zijn eerste seizoen in Heesch en ook hij gaat volgend jaar verder bij HVCH. HVCH2 begon moeizaam aan de competitie maar is inmiddels aan een stevige opmars bezig, en zit ook nog in de beker. De samenwerking binnen de selectie, H1 en H2 samen, is prima. Het vertrouwen in Mark is dus op zijn plaats.  

Bij de HVCH vrouwen staat Tom Vrenken dit jaar aan het roer. En ook met Tom is de samenwerking verlengd. ‘We hebben een mooie groep en doen het hartstikke goed. Er wordt keurig verzorgd gevoetbald en er zijn nog heel wat vervolgstappen te zetten. Ik ga graag met deze groep verder op zoek naar verdere verbeteringen’. 

Ook in de jeugdopleiding wordt voor continuïteit gekozen. Het contract met Hoofd Jeugdopleiding Emiel de Haan is met twee jaar verlengd. 

Emiel: ‘Er is een weg ingeslagen enkele jaren geleden waarbij vanaf de jongste lichtingen de jeugdopleiding belangrijk gemaakt is. Hierbij is er ook veel aandacht voor de opleiding van eigen jeugdtrainers. Er zijn concrete plannen om het komend jaar de voetbaltechnische structuur te versterken en op het gelegde fundament verder te bouwen. Ik wil daar graag mijn bijdrage aan leveren’.

Emiel de Haan zal komend seizoen tevens de training en coaching van JO19-1 verzorgen: ‘ik wil graag met grotendeels dezelfde groep nog een jaartje verder’.  

Met alle verlengingen in het voetbaltechnisch domein onderstreept het Bestuur dus rust en continuïteit, en het vertrouwen dat de ambities met deze staf ingevuld kunnen worden. Komende tijd zal er extra aandacht zijn voor het herijken en verder invullen van de technische plannen. 

Ontwikkeling van de eigen jeugd en doorstroming naar de selecties staan daarbij centraal, in een omgeving waar -zoals Marc van de Ven al aangaf- sportiviteit, presteren en gezelligheid hand in hand gaan. 

Het bestuur van HVCH wenst iedereen veel succes en plezier in de tweede seizoenshelft, én in het seizoen 2023-2024. 

Afbeelding
Sport 3 uur geleden Herman van de Wijst wint snerttoernooi Jeu de Boulesclub Die Lé 2024
Afbeelding
Sport gisteren JO15-2 wil heel graag de sponsoren bedanken
Afbeelding
Kunst & Cultuur 26 feb, 11:16 Basisschool Op Weg op ontdekkingstocht bij Cultuurkapel Vorstenbosch
Afbeelding
Kunst & Cultuur 26 feb, 11:02 Vier keer leuk in CC Nesterlé
Afbeelding
Natuur & Dieren 26 feb, 10:53 IVN Bernheze ondersteunt ontmoetingstuin Servaes
Afbeelding
Kunst & Cultuur 26 feb, 10:37 Carnavalsmiddag voor senioren