Afbeelding

Open Dag bij Hedilo

Sport

HEESWIJK-DINTHER - Zondag 2 oktober is er een Open Dag bij Schietsportvereniging Hedilo in het Willibrordcentrum in Heeswijk. Belangstellenden kunnen dan kennismaken met de verschillende facetten van de (lucht)schietsport.

Onder begeleiding van deskundige instructeurs kun je zelf ondervinden hoe het is om met de aller modernste luchtgeweren of een luchtpistool te schieten. Op deze dag staat ook een Scatt, een trainingssysteem, opgesteld. Op dit systeem kun je niet alleen het resultaat van het schot zien, maar ook hoe er geschoten wordt. Je ziet de bewegingen vooraf het schot maar ook de bewegingen na het schot. Je krijgt een complete analyse van jouw schotbeeld.

Ook wordt er door Patrick Schuurmans elk half uur een demonstratie gegeven. Patrick is blind en laat op de open dag zien hoe hij hele goede resultaten behaalt. Hij werd dit jaar 2de op het NK. Patrick richt niet met z’n ogen, maar met z’n oren. Speciaal voor jou ligt er een geweer voor visueel gehandicapten zodat je zelf eens kunt ervaren wat het betekent om met je ‘oren’ te schieten.

Loop gerust vrijblijvend binnen. De mensen van Hedilo geven jou graag alle informatie, van 11.00 tot 17.00 uur. Iedereen is van harte welkom. Graag tot dan!