Afbeelding

Diploma Zwemmen in Nistelrode

Sport

NISTELRODE - Vorige week stond in het teken van het diplomazwemmen van de kanjers van Zwemschool Conscius Sports. Altijd spannend, maar ook super leuk om eindelijk na een lange tijd het diploma uitgereikt te krijgen als bevestiging dat je goed kunt zwemmen. Een geruststellende gedachte voor ouders dat kinderen tijdens de vakantie veilig het zwembad in kunnen en voor kinderen is het natuurlijk grote pret om nu zonder hulpmiddelen in het zwembad te mogen springen!

Zaterdag 16 juli was het de beurt aan alle A,- B- en C-diploma examenkandidaten, die hun zwemtechnieken onder toeziend oog van een deskundige examencommissie moesten tonen. Alle kinderen deden het voortreffelijk en met veel plezier, waarna ze uit handen van hun instructeur het diploma kregen uitgereikt.

Zaterdag 23 juli was het de beurt aan de kandidaten voor Zwemvaardigheid, Snorkelen en Reddingszwemmen om in het grote zwembad in Veghel te zwemmen voor het diploma. Ook deze kinderen deden het super goed en kregen van hun instructeur het felbegeerde diploma uitgereikt.

Team Conscius Sports wil alle kandidaten feliciteren met de behaalde zwemdiploma’s en wenst jullie allemaal een super leuke én veilige vakantie toe.