B1 korfbalteam
B1 korfbalteam TeunBevers

Nieuwe kleding Prinses Irene

Sport

NISTELRODE - Twee korfbalteams van Prinses Irene zijn in het nieuw gestoken. 

Het groengele logo van Akker Makelaardij zien we heel vaak in tuinen in onze regio opduiken als er een huis te koop staat. Het bedrijf schonk nieuwe shirts aan korfbal 4, nadat het team eerder al trainingspakken kreeg. 

Grondlegger Adri van van den Akker, begon in 2004 met zijn bedrijf. Inmiddels is hij met zijn makelaardij uitgegroeid tot een grote speler in de regio bij de aan-en verkoop van huizen en meer.  Zijn kinderen Veerle en Thijmen zijn al jaren actief binnen het bedrijf en inmiddels eigenaar. Thijmen zal mogelijk mede hebben bijgedragen aan deze sponsordeal, zijn vriendin Fleur speelt namelijk in dit team.

Het B1 korfbalteam werd onlangs door de eigenaar van LipsGroen, Bram Lips, verrast met nieuwe shirts. Voor Prinses Irene is LipsGroen een belangrijke speler. Al tientallen jaren is het bedrijf sponsor en heeft verschillende reclame-uitingen op het sportpark.

Bram nam in 2019 het bedrijf over van zijn vader Wim, die daarmee in 1979 was gestart. Na 40 jaar deed hij een stapje terug, maar is nog steeds actief in het ontwerpen van tuinen. Het bedrijf staat hoog aangeschreven in de regio vanwege haar persoonlijke benadering en de talloze mooi projecten die zijn gerealiseerd.

 korfbal 4