Afbeelding

Komend weekend Eurodance 2022

Sport

BERNHEZE - De dansers hebben er zoveel zin om komend weekend te gaan knallen in Maaspoort! Voor hen loopt de spanning op, maar met de professionele aankondigingen door presentatoren Gertjan Hermes en Melanie Klein, krijgen ze zeker de rust terug wanneer ze eenmaal op het podium staan. Het gouden presentatorenduo, dat tijdens Eurodance 2016 ook al onvermoeibaar op het podium stond, heeft laten zien dat zij, samen met de dansers, er een feestje van maakt tijdens de Europese Kampioenschappen.

Dance Team Nistelrode bedankt alle 25 bronzen sponsoren en zijn dankbaar voor de 14 mooie giften die zij mocht ontvangen, die variëren van € 50,- tot € 500,- ! Dance Team Nistelrode is heel hard aan het werk om de laatste puntjes op de i te zetten, de online kaartverkoop loopt goed en de vereniging zal zeker veel mensen laten genieten van de Europees Kampioenschappen: Eurodance 2022.

Kaartjes kopen en meer informatie via www.eurodance2022.nl. Volg Dance Team Nistelrode via Instagram en Facebook. Kom ook kijken in de Maaspoort hoe de organisatie laat zien dat een vereniging in een klein dorp zeker grootse evenementen kan organiseren én ook bij de top van Europa hoort als het gaat om de topsport van garde- en showdans!