Afbeelding

WHV pakt weer eens een puntje

Sport

LOOSBROEK - In een gelijkopgaande wedstrijd wist WHV sinds vele nederlagen weer eens een punt te pakken. Of ze daarmee tevreden kon zijn is een ander verhaal. Tot twee keer toe gaf dit elftal in de tweede helft een voorsprong weg.

WHV begon de wedstrijd sterk en zette de tegenstanders uit het verre Sint Agatha vast. Dit leidde tot een paar mogelijkheden die niet werden benut door WHV. In de eerste echte tegenaanval van VCA was het echter raak. De spits van VCA werd knap aangespeeld en hij faalde niet, 0-1 voor VCA. WHV moest hierdoor een achterstand rechtzetten en dit deed ze ook vlak voor rust. In een scrimmage voor de goal werd de bal uiteindelijk door een speler van VCA over de doellijn verwerkt; 1-1 en dit was ook meteen de ruststand.

De tweede helft was net als de eerste helft het beeld dat het spel op en neer ging, zonder vele grote kansen. WHV maakte alleen door het goed doorzetten van Bart van der Wielen de 2-1 in de 65ste minuut. Binnen een paar minuten was het alweer gelijk. Uit een afgeketste corner kon een speler van VCA vrij inschieten. De moed leek er weer bij WHV na de 2-2 weer in de schoenen te schieten ware het niet dat Kay van Erp op prachtige wijze van afstand de 3-2 binnenschoot, tien minuten voor tijd. Weer was het meteen VCA dat binnen een paar minuten de gelijkmaker maakte. En bij de 3-3 bleef het dan ook. Een punt waar WHV op de laatste plek niet veel mee opschiet...