Ruud Schobbers

HVCH klaar voor belangrijke week

HEESCH - De wedstrijd HVCH-Woezik stond zondag 13 maart op het programma. Bij HVCH waren de aanvallende krachten Stijn van den Hurk en Tom Hekerman door blessures niet inzetbaar, maar was aanvoerder Roy Vissers weer hersteld van een hamstringblessure. De opstelling kende geen verrassingen omdat HVCH kan putten uit zestien gelijkwaardige krachten die altijd samen één team vormen.

Wat nu volgt is een kort wedstrijdverslag, want van een wedstrijd was geen sprake. De match begon zoals vaker de afgelopen weken zo: HVCH stond al na drie minuten op voorsprong. Uit een vrije bal van Roy Vissers stond Tim Kamp vrij voor de keeper en had alle tijd om een hoek uit te kiezen, 1-0. In de 21ste minuut ging linkerwingback Samuel Eleonora fanatiek door en gaf een strakke voorzet; beweeglijke spits Milan Raijmaekers kwam bij de eerste paal en roste de 2-0 binnen. Drie minuten later (na 24 minuten!) was de wedstrijd voorbij; Jan van de Haterd rondde een aanval over meerdere schijven eenvoudig af. 3-0 bij rust en Woezik had de handdoek al lang in de ring geworpen.

De tweede helft was een formaliteit. HVCH controleerde en Woezik… tja, deed niks. Het werd nog 4-0 door een kopbal van Vince Minten uit een vrije trap. Bij exact 90 minuten vond ook scheidsrechter van Westing het wel welletjes. Drie punten voor HVCH en klaar voor een mooie week met een dubbel programma tegen Nemelaer op donderdag en uitdager Eindhoven op zondag. Dat wil je niet missen! Oproep aan alle supporters van HVCH: kom je team aanmoedigen, zeker zondag in Eindhoven!