Afbeelding

Korfbaltrainers stoppen bij Prinses Irene

Sport

NISTELRODE - In goed onderling overleg is besloten om aan het einde van het seizoen de samenwerking tussen de trainers Arno Teunissen en Eric van de Braak te beëindigen. Momenteel is Arno bezig aan zijn vijfde seizoen als hoofdtrainer van het eerste korfbalteam. Eric is hem een jaar later gevolgd als trainer voor het tweede korfbalteam van Prinses Irene.

Arno heeft als hoofdtrainer diverse successen behaald. Het hoogtepunt was het behalen van de finale van het Nederlands Kampioenschap veldkorfbal in het seizoen 2018-2019, dat helaas met 17-13 werd verloren. Het team is onder zijn leiding uitgegroeid tot een vaste waarde op het hoogste niveau van het dameskorfbal, zowel op het veld als in de zaal. Arno traint samen met zijn maatje Eric, ook al weer enkele jaren het A1 team.

Eric traint momenteel het tweede team waarin zich veel jeugd bevindt die is doorgestroomd vanuit de A-jeugd. Dit is belangrijk en mede hierdoor zorgt Eric voor aansluiting van de jeugd naar het eerste team.

Het bestuur van Prinses Irene hoopt dat zij met hun teams het seizoen succesvol kunnen afsluiten en Prinses Irene zal natuurlijk ook op een waardige wijze de beide mannen uitzwaaien.