Knappe overwinning Vorstenbossche Boys

VORSTENBOSCH - Een beladen, vriendschappelijke derby. Met geel en groene rookbommen en vuurwerk vooraf kon de spannende strijd beginnen. Ook voetballend was het een echte derby. Veel hard werken, maar voetballend waren beide teams niet al te best. Echte grote kansen kwamen er in de eerste helft niet. De ruststand gaf daarom ook een 0-0 stand aan.

In de tweede helft werd er iets beter gevoetbald, maar werd er wel meer ruimte weggegeven. Ook het natte veld begon te werken, hierdoor kon SCMH met een mooie schuiver de 0-1 binnentikken. Even later kon na een voorzet van Marvin van Heeswijk op links Jouk Raaijmakers de bal binnentikken. Er werd veel gestreden zonder echte kansen.

Aan het einde van de wedstrijd werd er door Vorstenbosch met risico verdedigd en werd het spel wat scherper. Ook Vorstenbosch werd een paar keer met risico bestreden in de zestien van SCMH. In een van de laatste minuten werd Rick Dortmans in de zestien gevloerd en dit werd beslist met een penalty. Deze werd netjes binnengeschoten door Jordy van Kessel; 2-1. Een knappe overwinning!