Afbeelding

Samen het 25-jarig bestaan vieren

Sport

NISTELRODE - Het zonnige weer verraste Dance Team Nistelrode zondag 11 juli. Op deze dag werd ter ere van het 25-jarig bestaan van deze vereniging een activiteitenmiddag voor de leden georganiseerd. Op scoutingterrein ‘Achter de Berg’ werden de buitenspellen van M2e Outdoor met enthousiasme ontvangen en gedaan.

Het bestuur had een leuke spelmiddag bedacht voor de leden, die afgewisseld werd met wat lekkers en drinken, waarin het natuurlijk ook tijd was voor gezelligheid en ontspanning. Een vriend van de vereniging - Ons Friethuys - kwam langs om de leden te verrassen met een lekkere afsluiting.

Nadat in 2020 vanwege corona de laatste toernooien en de Nederlandse en Europese Kampioenschappen afgelast waren, is voor de danssportvereniging het seizoen 2020-2021 opnieuw een seizoen zonder toernooien en kampioenschappen geweest. Hierdoor is eerder dan normaal aan het nieuwe seizoen 2021-2022 begonnen. Gelukkig is het enthousiasme voor de danssport niet verminderd en kan de vereniging met zo’n 60 leden vooruitkijken op een sportief seizoen. In dit jubileumjaar zijn er meer momenten van herinneringen ophalen. Daarnaast zijn ook de eerste voorbereidingen al begonnen om nieuwe herinneringen te maken tijdens Eurodance 2022.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding