Afbeelding

Nieuwe clubkleding voor TWC Vorstenbosch

Sport

VORSTENBOSCH - Alle leden van ToerWielerClub (TWC) Vorstenbosch zijn in een nieuw (en vooral herkenbaar) jasje gestoken. Mede door de bijdrage van een groot aantal sponsors, is het gelukt om een tenue te ontwikkelen waarin de komende jaren gefietst kan worden. Voorzitter Johan van Driel is erg trots: ‘Inmiddels bestaat onze vereniging 14 jaar en hebben we 49 leden. De nieuwe kleding zit als gegoten en door de felle kleuren zijn we goed zichtbaar in de straten van Vorstenbosch en omstreken. Helaas heeft het coronavirus ervoor gezorgd dat we nog niet met z’n allen op pad zijn geweest, maar iedereen is tevreden met de nieuwe clubkleding en draagt deze graag op de wielrenfiets of mountainbike. Eerdere jaren onthulden we de kleding door middel van het maken van een groepsfoto, maar dat zit er nu helaas niet in. Daarom hebben we een aantal van onze leden gevraagd om een foto in te sturen, zodat iedereen vanaf nu weet hoe je de leden van TWC Vorstenbosch op de fiets kunt herkennen!”

Sponsors
We bedanken de volgende sponsors voor hun bijdrage: Info2All, Aannemersbedrijf P. van Driel, Ad Donkers Machinaal Timmerbedrijf, Aannemersbedrijf P.A.M. van Kessel, AdVee Dierenartsen, Alpacafarm Vorstenbosch, Dutch Rail Control en Slagerij van den Tillart.

TWC Vorstenbosch
TWC Vorstenbosch is de fietsvereniging van Vorstenbosch en bestaat uit 49 leden. Van jong tot oud, van dame tot heer, met één gezamenlijke hobby: wielrennen of mountainbiken in (klein) groepsverband. Er wordt regelmatig meegedaan aan toertochten door heel Nederland. Tevens vindt één keer per jaar een gezellige clubdag plaats. We verwelkomen graag nieuwe leden die de passie van het fietsen met ons delen. Uiteraard is het mogelijk om een keer als gast mee te fietsen en TWC Vorstenbosch beter te leren kennen. Wil je meer informatie of een keer meefietsen? Neem dan contact op met Johan van Driel, via johan@pvandriel.nl.