Afbeelding

Kijklessen bij Dance Team Nistelrode

Sport

NISTELRODE - Houd je van dansen en vind je het leuk om ook wat aan acrobatiek te doen? Dan ben je welkom bij onze kijklessen. Helaas mogen deze lessen nog niet in de mooie danszaal van Dance Team Nistelrode plaatsvinden maar... er is een mooie ruimte gevonden bij 't Gilde. Hier is Dance Team Nistelrode welkom om met al haar leden op meerdere avonden in de week te komen trainen totdat er weer binnen mag worden gesport.

Vanaf deze week zullen er vier donderdagen op rij van 17.15 tot 18.15 uur gratis kijklessen zijn voor jongens en meisjes van 4 tot 11 jaar. Het betreft de donderdagen 11,18 en 25 maart en 1 april. Deze lessen vinden plaats in de buitenlucht op het terrein van 't Gilde aan de Hoge Akkers 1. Bij regen gaat de les niet door. Een beetje koud weer is niet erg, we dansen ons wel warm!

Aanmelden hoeft niet en breng gerust je vriendjes en vriendinnetjes mee. Hoe meer kinderen hoe gezelliger het wordt! Voor meer informatie kijk op https://danceteamnistelrode.nl of bel met de voorzitter Rose-Marie van Heumen, 06-11368571.