Danny van Asperen en Arjan Westerlaken zijn Porcus XLIX en Adjudant
Danny van Asperen en Arjan Westerlaken zijn Porcus XLIX en Adjudant

Danny van Asperen en Arjan Westerlaken zijn Porcus XLIX en Adjudant

Sport

KRULLENDONK – Zaterdag 9 november 2019 vond de altijd legendarische onthulling van de nieuwe prins van Krullendonk plaats. Tijdens het 11-11 bal werd bekend wie komend carnavalsseizoen heersen over Krullendonk: Danny van Asperen is Porcus XLIX en Arjan Westerlaken is zijn Adjudant. 

Prins Porcus XLIX
Porcus XLIX luistert doorgaans naar de naam, Danny van Asperen. Danny is geboren op 12 februari 1980 in Oss maar is wel een echte Krullendonker. In 2020 gaat hij trouwen met zijn Kristel Verstegen. Hij en Kristel zijn de trotse vader en moeder van Esmee en Tijn. Danny is franchisenemer van Steamz in Den Bosch en hopelijk op korte termijn met een vestiging in Heesch. Steamz is een werving- en selectiebureau met een unieke visie op recruitment. Als trainer van het jeugdteam JO9-1 van zoon Tijn zie je hem regelmatig op het voetbalveld van HVCH staan.

Ook dit jaar staat Porcus XLIX er niet alleen voor. Danny wordt bijstaan door zijn in Nuland geboren, Adjudant Arjan Westerlaken. Hij is geboren op op 9 oktober 1976. Arjan is getrouwd met zijn Maartje en samen zijn ze de ouders van hun 4 knappe kinderen, te weten, Tijn, Jop en de tweeling Luuk & Saar. Arjan werkt bij AEC B.V. in de functie als relatiebeheerder/bedrijfsadviseur. Ook Arjan zie je regelmatig op het voetbalveld naast Porcus staan want hij is de leider van het team JO9-1. 

Onze hoogheden hebben elkaar bij HVCH leren kennen door hun zonen. Het XLIX-te eigenlijk meteen tussen beide en met enige regelmaat hebben ze de wedstrijden in de namiddag onder het genot van een hapje en een drankje geanalyseerd.

Hun motto van komende Carnaval luidt: “Mé dees twee veurop, staot héél Krullendonk op zunne kop”