Knotsgek Krullendonk een avond carnavalsentertainment
Knotsgek Krullendonk een avond carnavalsentertainment

Knotsgek Krullendonk een avond carnavalsentertainment

Sport

KRULLENDONK - Krullendonk heeft er even op moeten wachten, maar over een paar weken is het weer zo ver. Het drie-jaarlijkse Carnavalsconcert van Stichting Carnavalsviering Heesch en Fanfare Aurora op zaterdagavond 3 februari! Aan de vooravond van het Krullendonks carnaval staat in Cultureel Centrum de Pas al een pracht van carnavalsfeestavond gepland.

Muzikale, carnavaleske klanken van het fanfareorkest van Aurora spelen op het podium de hoofdmoot. Naast de muzikale kwaliteiten die u van hen gewend bent, zal het orkest en dirigent de bezoekers deze avond ook volop hun entertainmenttalenten laten zien. Niets is te gek; het is immers een knotsgekke avond zoals de titel van het concert al luidt. Daarnaast zal (een deel van) de Malletband acte de présence geven, en zullen diverse solisten uit het orkest op de voorgrond treden. Heel bijzonder wordt zeker te weten een heuse DJ-Battle tussen orkest en een hiervoor ‘overgevlogen’ DJ!

Prins Porcus XLVII en Porcellus XLI, hun adjudanten en hun gevolg zijn er natuurlijk bij. De dansgarde zal niet alleen hun showdans uitvoeren, maar ook de première houden van hun geweldige showdans met live-klanken van het orkest.

Kortom; een avond die u niet kunt missen!