Cityrun Oss
Cityrun Oss

Fruntrunners lopen mee in de regio én in Rotterdam!

Ondernemend Bernheze

BERNHEZE - In de afgelopen weekenden zijn de hardlopers van Fruntrunners volop in actie geweest.

De eerste loop was Maashorst trailrun op 7 april in Schaijk. Wat een mooi evenement en wat hebben onze lopers genoten van hun trailloop. Zowel over de 12 als over de 22 kilometer waren onze deelnemers heel enthousiast, over het parcours en de perfecte organisatie. Dat smaakt naar meer, dus in de komende maanden zullen onze trailtrainingen zeker goed bezocht worden .

Daarna was er een heel druk weekend, zondag 14 april met de Cityrun in Oss en de marathon van Rotterdam.

De Cityrun is een loop waar het vooral draait om gezelligheid en genieten van alle bijzondere gebouwen waar lopers doorheen rennen. Deze loop kende een recordaantal deelnemers en dat maakte dat er soms gewacht moest worden om een gebouw in te kunnen. Zó relaxed dat lopers zich daar niet te druk om maken en wachten tot ze weer kunnen rennen. Plezier voorop, volop gezelligheid in het centrum dus het is een feestje om hieraan mee te kunnen doen.

De Marathon Rotterdam is 42.2 km lang een feest, althans wat publiek betreft. Het was voor onze lopers een hele klus, maar alle 12 Fruntrunners stonden fris en fit aan de start en kwamen goed over de finish! Drie lopers hadden al eerder een (aantal) marathon(s) gelopen, dus zij wisten waar ze aan begonnen. Voor de andere negen was het zoals we hen hadden voorbereid: de marathon begint na de 35 km! Dan komt het aan op doorbijten, mentaal sterk genoeg zijn om verder te gaan en dan euforisch over de streep komen. Een megaprestatie hebben ze geleverd!

Bij Fruntrunners kun je trainen in groepsverband. Trailtrainingen waarbij we door de bossen rennen en van de paden af gaan. De lange afstandsgroep is een aparte discipline, is een ander abonnement. Interesse? Kijk op www.fruntrunners.nl of bel voor meer informatie.

Maashorst Trailrun 22 km
Maashorst Trailrun 12 km
Startfoto Marathon Rotterdam
Finishfoto marathon Rotterdam