Afbeelding

Bestel vandaag nog voor Pakjesavond!

Ondernemend Bernheze

NISTELRODE - De feestdagen zijn het moment om zorgeloos te genieten van een hapje en een drankje met je familie of gezin. Wij hebben een veelzijdig menu samengesteld met verschillende mogelijkheden. Een smaakvolle winterbarbecue, gezellig gourmetten, Italiaanse pizzarette of maaltijdvulllende tapas. Stuk voor stuk compleet geleverd met verse producten.

Grijp niet mis en bestel tijdig voor Sinterklaasavond of de Kerstdagen! Benieuwd naar onze verschillende pakketten? Neem een kijkje op de website.

Kies je voor gourmetten, pizzarette of heerlijke tapas? Welk pakket je ook kiest, wij leveren alles compleet en de dag erna komen we zelfs de vuile vaat weer ophalen. Als dat niet klinkt als een heerlijke avondje...

Cadeautip voor werkgevers!
Laat je medewerkers genieten van een compleet all-in etentje, lekker thuisbezorgd! Ook dit jaar kun je jouw medewerkers weer verrassen met iets lekkers voor de feestdagen of daarna? Geef een cadeaubon, voor een gourmet, pizzarette of tapasavondje. Naar wens compleet op maat gemaakt inclusief jouw bedrijfslogo.

Interesse? Vraag hier een offerte aan >

Genieten begint bij BBQenzo.nl

- Al vanaf € 65,95 gratis thuisbezorgd
- Compleet is ook echt compleet
- Wij regelen alles, zelfs de afwas!
- Vóór 12 uur besteld, morgen in huis

Makkelijk bestellen >