Afbeelding

Het eerste HEAVENT van Nederland

Ondernemend Bernheze

HEESWIJK-DINTHER - Toen Wendelien Geurkink eind 2021 The Fountain Academy oprichtte, had ze nooit durven dromen -of, nouja, eigenlijk wél- dat het de vorm zou gaan aannemen die het inmiddels heeft. Gedreven door het statement de wereld heeft ons HART nodig verenigen coaches, psychologen, healers, trainers en andere specialisten zich met elkaar. De gemene deler is een wereld vol liefde, harmonie, vrijheid en overvloed, en gezamenlijk worden inspirerende ontwikkelprogramma’s uitgerold. Voor bedrijven, voor groepen, voor individuele processen; alles ‘is’. Na een aantal succesvolle pre-events dit najaar, wordt alle kracht op 2 december samengebald. HEAVENT is een unieke combinatie van een Healing en een Evenement, gericht op het ontluiken van ieders vermogen tot zelfliefde en zelfheling. Want vanuit het hart, daar begint het.

Een visioen in de Mariakapel
Wendelien, zelf transformatiecoach, reist al geruime tijd af naar plekken van grote waarde. Plekken waar extreem hoge liefdesfrequenties ons aanraken en in beweging brengen. Toen Wendelien in September de Mariakapel Coudewater bezocht, mocht ze een visioen ontvangen. Een ontmoeting met drie energieën die exact op dat moment verschenen en samen het fundament legden voor HEAVENT.

Soundhealer Nathalie van Os raakt multidimensionale lagen aan met haar prachtige klanken. Quantum healer Mikhael Akasha reikt, in samenwerking met liefdespartner Azava Akasha Salakory tools aan die diepe onbewuste stukken in beweging kan brengen. Mantra healer Jeroen Peperkamp tenslotte, brengt een publiek via mantra in een staat van onvoorwaardelijke liefde. Deze drie krachtige elementen vormen de basis van het programma van HEAVENT.

En zoals dat gaat wanneer je vertrouwt op- en handelt vanuit visioenen, begint alles ineens als vanzelf te stromen. Te streamen; letterlijk. Want dankzij onverwachte support vanuit de TwinRay Sanctuary in Ashland, Oregon, is HEAVENT -naast een live evenement- óók online beschikbaar via een streamingsdienst. Het HEAVENT-publiek kan dus letterlijk overal ter wereld intappen op de energie vanaf de locatie in Coudewater. De mogelijkheid om HEAVENT bij te wonen is een onbeschrijflijke verrijking voor iedereen die zijn welzijn, gezondheid en spirituele ontwikkeling een boost wil geven. Fysiek, mentaal of energetisch; alles werkt door, waarmee iedere deelnemer precies ontvangt wat op dat nodig is. Zo werkt energie; zo werkt HEAVENT.

Van dromen naar creëren
Voor Wendelien, die de afgelopen jaren zelf een grote carrièreswitch en transformatie doormaakte, viel in korte tijd plotseling alles samen. Tijdens de True Business Activatie Retraite die zij met twee collega-coaches in oktober organiseerde op Mallorca, werd het zaadje geplant. “Ik zag een toekomst voor The Fountain Academy met (nieuwe) online technologie in een internationale setting. Op dat moment werd het me duidelijk. Mijn ervaringen bij IT-bedrijf Smile dat ik in 2020 mocht overdragen, zag ik ineens in een ander daglicht.”

Vanuit intuïtie en een resultaatgerichte drijfkracht zet Wendelien visioenen om in tastbare creaties. “Wie mij een beetje kent, weet dat ik meestal niet blijf dromen maar gewoon ga creëren. Ook al heb ik nog geen idee hoe ik het voor elkaar krijg, ik vertrouw op dit soort ‘ingevingen’ en stap vol vertrouwen het proces in.”

Op zondag 6 november, tijdens de try-out, wierp het opbouwende werk al zijn vruchten af. De verschillende vormen van healing smolten als vanzelf samen tot één groot veld. Een liefdesveld dat, in combinatie met de plek en de bijdrage van elke individuele deelnemer, Wendelien zelf incluis, op hart- en zielsniveau wist te beroeren. “Wat een energie. Wat een magie. Dit is waarvoor ik op aarde ben. Dit is de bedoeling. Verbinding. Echt. Puur. Wow!” Ongetwijfeld mag dit een voorbode zijn van iets groots en omvangrijks op 2 december.

HEAVENT vindt -live én online- plaats op vrijdag 2 december van 20.00 tot 23.00 uur bij de Mariakapel in Coudewater. 
Tickets zijn beschikbaar via www.thefountainacademy.nl 

Volg ons op:Facebook | https://www.facebook.com/thefountainacademy/
Instagram | https://www.instagram.com/thefountainacademy/

Afbeelding
Afbeelding