Hoofdfoto
Hoofdfoto

Verrassend veelzijdig!

Ondernemend Bernheze

NISTELRODE - Of je nou op zoek bent naar een wenskaart, een leuk boek, speelgoed, supplementen voor je gezondheid of een mooi cadeau; bij Feel Good Store Sparkling in Nistelrode kijk je je ogen uit én slaag je altijd. Want wie deze mooie winkel bezoekt, zal zien dat het assortiment verrassend veelzijdig is en er voor ieder wat wils te verkrijgen is.

Klanten die Feel Good Store Sparkling al kennen, weten dat ze er zo’n beetje alles kunnen krijgen: het assortiment is groot. En als het niet op voorraad is of niet in de collectie zit, dan wordt het besteld. De winkel is eigenlijk een combinatie van drogisterij, boekhandel, cadeaushop, bijouterie en speelgoedzaak in één. Alles onder één dak, dat is handig! Een veelgehoorde opmerking van bezoekers is dat ze niet uitgekeken raken van al dat moois en dat de collectie bijzonder is en nét even anders dan anders.

In het drogisterijgedeelte – dat de meeste oppervlakte beslaat – zijn gerenommeerde merken verkrijgbaar als New Care, Wasparfum, PRFM, Louis Widmer, Herome, Weleda, Golden Naturals, Vitalize, Alka, Arkopharma, Aromed, CHI, The Health Factory, Uriel, Orthica, Collistar, PUPA Milano, JvG Cosmetics, Bountiful, Yogi Tea en niet te vergeten Janzen, Treatments en Bomb Cosmetics in de wellness-hoek. Ook de collectie wenskaarten van Hallmark is erg uitgebreid. Deze bevindt zich in het gedeelte samen met de boeken, spelletjes, tijdschriften, kantoor- en knutselartikelen. Achterin de winkel is er een uitgebreide speelgoedcollectie met onder andere Lego, DUPLO, SES, 999 Games, Jan van Haasteren puzzels, Hot Wheels, Pokémon en Paw Patrol. Bovendien zijn er superleuke cadeauartikelen verkrijgbaar. Tassen van Zebra, sieraden van Essentialistics, woonaccessoires van Zoedt en Home Society, geurstokjes, geurkaarsen: of het nou om een kleinigheidje gaat of een mooi kerstpakket, bij Feel Good Store Sparkling is er voor elk budget iets te koop en de medewerkers adviseren hierbij graag!

Maar bij Feel Good Store Sparkling is meer mogelijk dan alleen shoppen, want naast het uitgebreide assortiment worden er ook regelmatig workshops en promotiedagen georganiseerd. Een workshop met als thema handlettering, huidverzorging of make-up en promotiedagen waarbij aan een bepaald merk of een artikelgroep extra aandacht en uitleg wordt gegeven, de agenda is altijd goed gevuld. Benieuwd naar het assortiment of interesse in een workshop? Kom gezellig naar de winkel voor meer info, het team van Sparkling staat voor je klaar.

Feel Good Store Sparkling
Parkstraat 8
5388 HS Nistelrode.
0412 -201 202.
info@sparkling-nistelrode.nl
www.sparkling-nistelrode.nl 

Instagram: sparkling_nistelrode, Facebook: @drogisterijsparkling

inzetje
inzetje
inzetje