Afbeelding

Heerkens Vers vanaf bedrijventerrein Kleinwijk

Ondernemend Bernheze

NISTELRODE – Heerkens Vers levert al meer dan 20 jaar lang vanaf bedrijventerrein Kleinwijk het lekkerste groente en fruit aan restaurants, lunchrooms, cateraars en andere foodprofessionals in de horeca.

Als sinds 1965, toen Harry Heerkens als venter van groente en fruit in Nistelrode begon, is Heerkens groente en fruit een begrip in de regio. Het is intussen 23 jaar geleden dat zoon Gert-Jan samen met echtgenote Mariëlle startte met de groothandel in groente en fruit voor de horeca. Heerkens groeide snel uit tot een gewaardeerde leverancier van verse groente en fruit in de wijde omtrek.

Door de jaren heen is de zaak enorm gegroeid, niet alleen in bedrijfsoppervlakte maar ook in personeel en logistiek. Inmiddels beschikt het bedrijf over een grote verwerkingskeuken, gekoelde opslag en een efficiënt distributiesysteem. In de hypermoderne verwerkingskeuken worden dagelijks honderden kilo’s groenten en fruit verwerkt. Van soepgroenten tot wokgroenten en van salademixen tot rauwkosten. Grof gesneden of juist extra fijn. In blokjes, schijfjes of batons. De wens van de klant staat centraal.

Alles wordt hygiënisch verwerkt, netjes verpakt en geëtiketteerd volgens de FSSC22000 regelgeving. Dankzij het koelvers transport wordt elke bestelling in perfecte staat afgeleverd bij de horecaklant. Waar je ook eet, grote kans dat de groente en fruit afkomstig is van Heerkens!