Afbeelding

Open dag bij GOOS-FIT

Ondernemend Bernheze

HEESCH - Bij GOOS-FIT bieden zij meer dan alleen een uurtje sporten. Samen gericht kijken naar drie belangrijke aspecten voor een gezonde levensstijl. Tijdens de coaching wordt er gekeken naar voeding, beweging en ontspanning.

Door de balans van bovengenoemde aspecten terug te brengen, creëren zij samen een realistische en haalbare doelstelling. Met deervaring en kennis doorlopen zij op een leuke en vooral verantwoordelijke manier het stappenplan. Kortom; iedereen verdient een persoonlijk coachingstraject op maat. Effectief voor de lange termijn!

Wil jij aan jezelf werken? Zij ondersteunen graag met tips en tricks, in combinatie met een gepersonaliseerd voedingsschema. Maak snel een vrijblijvende afspraak via info@goos-fit.nl. Hierna kijken ze dan samen naar de mogelijkheden binnen onze studio. 

16 april is er bij GOOS-FIT een open dag. Ze nodigen iedereen uit een kijkje te nemen in onze gloednieuwe personal training studio in Heesch met de nieuwste apparatuur. Volledig verzorgd uiteraard, met een hapje en een drankje.  

GOOS-FIT
Runstraat 1
5384 VH Heesch

info@goos-fit.nl
06-12 55 49 40
goos-fit.nl