Afbeelding

Voorraaduitverkoop bij Boetiek24 voor Oekraïne

Ondernemend Bernheze

HEESCH - De ene wereldwijde pandemie hebben we nog niet achter de rug of een nieuwe wereldwijde ramp dient zich aan. Echter dit gebeurt door toedoen van mensen die niets om hun medemens geven. Je ziet, leest en hoort erover, je voelt je machteloos, verdrietig, angstig en kwaad, maar wat kun je doen…?

Voor de slachtoffers van deze verschrikkelijke oorlog kunnen we geld inzamelen. Uiteindelijk zijn ze het meest gebaat bij financiële steun om er onder andere schoon drinkwater en eten en medicijnen van te kopen. 

Boetiek24 heeft in het weekend van zaterdag 19 en zondag 20 maart, van 10.00 tot 17.00 uur, een magazijn-/voorraadverkoop waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. De opbrengst wordt overgemaakt op Giro 555 ‘Samen in actie voor Oekraïne.’ 

Merkkleding voor dames en heren, de winter- en zomercollectie (voor jong en ouder), sieraden, riemen, sjaals, cadeauartikelen et cetera gaan met 50% korting weg. Schoenenrestanten met wel 70% korting!                                                   

We maken het resultaat bekend op www.mooibernheze.nl en op social media en jij kunt je steentje daaraan bijdragen! Het voelt fijn om voor jezelf iets te kopen en daarbij ook een ander te helpen!

Samen staan we sterk!

P.S. Deel deze actie op social media en zegt het voort!

Boetiek24
Schoonstraat 24
5384 AP Heesch

Afbeelding