Afbeelding

Het is feest in Nistelrode bij Van Tilburg

Ondernemend Bernheze

NISTELRODE - Laat je verwonderen en verrassen door de mooiste winterse mode, waanzinnige cadeaus én heel veel lekkers.

Doe de rebusquiz en win
Doe mee met de rebusquiz en win toffe prijzen voor het hele gezin! Verzamel de letters in onze winkels, vul ze in op de rebuskaart, doe ‘m in de rode brievenbus en maak kans op één van de drie te gekke gezinsprijzen: een weekend MINI rijden, dagje Oltimer seizoenstour rijden met picknickmand, Alpaca wandeling voor vier personen met aansluitend een borrelplank.

December-traktatie
Elke zaterdag en zondag in december trakteren wij jou op gratis warme chocolademelk met slagroom én feestelijke sprinkles!

Advent fashion night
Op 16 december: onze Advent Fashion Night met modeshow en mooie prijzen. Shop je in onze winkels of online tot 15 december, dan is jouw bonnummer of ordernummer jouw unieke lotnummer, waarmee je kans maakt op meer dan 50 te gekke modeprijzen. Je kunt je hier aanmelden met je bonnummer.
Meld je aan

Enkeltje arrenslee
Ho Ho Ho! Wil jij een ritje maken op de slee van de kerstman? Op 19 december kun je vanaf 12.00 uur een ritje maken in de arrenslee, die je van het plein in het dorp (bij ’t Pumpke) naar Van Tilburg brengt!

Vind jij de gouden wikkel?
Vanaf nu verkrijgbaar in onze winkel: de Van Tilburg chocoladerepen! Vind jij één van de vijf gouden wikkels in een Van Tilburg chocoladereep? Dan win je €500,- shoptegoed!

Winterse kerstshow
Droom weg bij onze eigen Wondere Wereld in de winkels met bewegende ijsberen, kerstmannen en meer. Extra leuk voor de kleintjes!

Kerstkaart-express
Kerst verdient een kaartje. Wil je je pap of mam bedanken voor het afgelopen jaar, je beste vriendin laten weten dat je aan haar denkt of je oma of (klein)kinderen fijne dagen wensen? Pak in de winkel jouw gratis kerstkaart, schrijf er een persoonlijke kerstwens én het adres op en doe ‘m in de rode brievenbus. Regelen wij de rest!

Akoestische feestnummers
Elke vrijdagavond, zaterdag en zondag in december is er akoestische live-muziek op ’t Erf in onze modewinkel met de mooiste decembernummers!

Meer info...klik hier

Van Tilburg
Laar 8
5388 HE Nistelrode