Burenhulp Nisseroi zoekt vrijwilligers voor vervoersservice
Burenhulp Nisseroi zoekt vrijwilligers voor vervoersservice

Burenhulp Nisseroi zoekt vrijwilligers voor vervoersservice

Nistelrode

NISTELRODE – In een nieuw initiatief gaat Burenhulp Nisseroi in op de vraag ‘Is er geen mogelijkheid om een vervoersservice voor de inwoners van Nistelrode op te zetten?’ Zij onderzochten welke vorm van vervoerservice de voorkeur zou hebben in Nistelrode. Zeker is dat het gratis moet zijn binnen Bernheze en naar Bernhoven en hoe dat dan een goede structuur gaat krijgen, gaan zij met de vrijwilligers bekijken. Maak jij tijd voor dit mooie initiatief?

Hulp nodig
Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend om van A naar B te komen. Heb je geen rijbewijs? Zijn je ogen niet zo goed? Of heb je een andere medische reden waarom zelf rijden in een auto geen goed plan is? Er zijn vele redenen te benoemen, waardoor je graag hulp hebt om weer onder de mensen te komen. Burenhulp Nisseroi zou je daar graag bij helpen. Met een initiatief waarbij vrijwillige chauffeurs de minder mobiele plaatsgenoten helpen.

Wil jij ook helpen?
Burenhulp Nisseroi gaat graag met de vrijwilligers om tafel om de randvoorwaarden te ontwikkelen. Het is een mooie initiatief en hoe meer de vrijwilligers achter het plan staan, hoe groter het succes. Daarom doet de Nisseroise organisatie een beroep op hen die tijd willen spenderen aan vrijwilligerswerk, die autorijden als hobby hebben. Daarnaast zoekt zij vrijwilligers in de logistieke voorbereiding en uitwerking van het plan. Ben jij zo’n vrijwilliger die tijd wil maken om andere mensen direct te helpen? Laat het weten via info@burenhulpnisseroi.nl of bel naar 06-39729355 en laat je naam noteren.

Burenhulp Nisseroi
In 2015 werd Burenhulp Nisseroi opgericht, met aandacht voor welzijn en zorg, met een sterke focus op preventie. We werken dicht bij huis en werken nauw samen met alle in Nistelrode beschikbare professionele en vrijwillige dienstverleners. Burenhulp Nisseroi werkt met een coördinatieteam dat privacy en respect hoog in ‘t vaandel heeft staan. Ons doel is om jong en oud te verbinden.