Titelverdedigers Fen en Dennis opnieuw clubkampioen T.C. Telro
Titelverdedigers Fen en Dennis opnieuw clubkampioen T.C. Telro

Titelverdedigers Fen en Dennis opnieuw clubkampioen T.C. Telro

Nistelrode

NISTELRODE - Van 26 augustus tot en met 6 september werden de clubkampioenschappen 2020 bij T.C. Telro georganiseerd. Er waren maar liefst 183 inschrijvingen, waarvan er 28 leden uit de Zomerchallenge zich hadden ingeschreven. Ondanks dat er wat aanpassingen gedaan moesten worden in verband met corona het corona-virus, wisten ook toeschouwers het tennispark goed te vinden en konden deelnemers na afloop van de wedstrijd toch genieten van een lekker hapje en drankje. Gezelligheid en sportiviteit stonden centraal tijdens de clubkampioenschappen.

Er zijn door de senioren op elk niveau veel mooie wedstrijden gespeeld. Na de spannende finaledag op zondag 6 september mag Fen van Nistelrooy zich wederom clubkampioen bij de dames noemen. Titelverdediger Dennis van den Heuvel speelde een zenuwslopende partij, maar was na 3 sets de winnaar, waarbij hij voor het tweede jaar op rij de clubkampioen bij de heren is.

Als organisatie kijken we terug op een geslaagd en gezellig toernooi. Wij willen alle winnaars feliciteren en bedanken alle deelnemers, sponsoren en toeschouwers voor een geweldig toernooi.

Foto’s van de finalisten en alle wedstrijden uitslagen van andere wedstrijden die gespeeld zijn, kunnen teruggevonden worden via : www.toernooi.nl -Clubkampioenschappen 2020 T.C. Telro Senioren.