Afbeelding

‘...en de ton die viel in duigen...’

Kunst & Cultuur

Maar niet de voorstelling van Efkes Anders

NISTELRODE - Tijdens de repetities gebeuren er vaak bijzondere, dikwijls lachwekkende dingen. Iemand staat veel te vroeg op toneel, een tekst wordt verrassend verbasterd, iemand vult de leegte op met lariekoek als een ander niet op tijd opkomt... En soms…soms zijn attributen de aanleiding voor veel schik! Zoals in het geval van de ton die, nog voordat hij ‘zijn rol’ mocht spelen, uiteenviel in een schitterend, kunstig mozaïek. Geen nood! Het is alleen maar de ton die in duigen viel. Niet het stuk ‘High tea met Martha en Mathilda’. Zeker niet! De tekst ‘zit erin’, (als je deze thuis oefent, gaat het vele malen beter dan op het podium…) de kleding en attributen zijn verzameld, we weten ongeveer door welke deur je moet opkomen en afgaan...
Het komt goed! Dat mag ook wel, want eind volgende week, 6 en 7 april, is het zover...!

Nog geen kaartjes? Het kán nog, want voor beide avonden zijn nog stoelen beschikbaar. De poster die je hier en daar in het dorp ziet, herinnert je er wel aan. Evenals voorgaande jaren is deze ontworpen door Martien Smits. We geven hem enkel aan welke informatie erop moet komen en in welke stijl we het aardig zouden vinden en Martien maakt er iedere keer weer een bijzondere blikvanger van! Daar hebben we het toch maar mee getroffen!

We gaan met vertrouwen de generale repetitie in en doen gruwelijk ons best jou een gezellige avond te bezorgen!

Welkom op 6 of 7 april om 20.00 uur in CC Nesterlé bij de voorstelling ‘’High tea met Martha en Mathilda’. Kaartjes via www.nesterle.nl à € 14,- inclusief consumptie én cake!