Afbeelding

CC De Pas organiseert

Kunst & Cultuur

HEESCH -  CC De Pas heeft weer verschillende activiteiten op de agenda staan, zie hieronder;

Formule 1
Zondag 28 mei om 15.00 uur zenden we live de race uit vanaf Monaco op een groot tv-scherm! Het belooft weer een spannende race te worden! Kom jij kijken?
De entree is gratis.

Bikes en Burgers
Heerlijk toeren op Eerste Pinksterdag! CC De Pas organiseert Bikes en Burgers, een leuke motorroute om te rijden met vooraf een kopje koffie en na afloop een burger en een drankje. Aansluitend om 15.00 zenden wij live de race uit vanaf Monaco op een groot tv-scherm!

Zondag 28 mei kun je om 11.00 uur starten met een route, circa 100 tot 150 kilometer door de mooie omgeving van Brabant. Het start- en eindpunt is De Misse 4 in Heesch.

Zondag 28 mei. Aanvang 11.00 uur. Kaartjes kosten € 15,- en zijn verkrijgbaar via de website van CC De Pas of aan de balie. Dit is inclusief (digitale) route, een kopje koffie bij binnenkomst en een burger en drankje naar keuze bij terugkomst.

Heerlijk Heesch
Het grote succes van voorbije jaren heeft er voor gezorgd dat we dit jaar weer een verrukkelijk – gratis toegankelijk – feest van Heerlijk Heesch kunnen maken. Ontspannen genieten van de heerlijke gerechten die de restaurateurs voorschotelen, kan alleen tijdens dit bourgondische evenement. Dit mag je zeker niet missen!
Zaterdag 3 juni van 17.00 tot 1.00 uur en zondag 4 juni van 12.00 tot 21.00 uur. De entree is gratis. Meer informatie vind je op www.heerlijkheesch.nl.

Nieuw theaterprogramma 2023 - 2024
Ons nieuwe theaterprogramma staat online met voorstellingen en shows van onder andere Christel de Laat, Neil Diamond Tribute, Brucified, WC Experience en Marlon Kicken. Wil je een kaartje scoren voor een van deze voorstellingen? Wacht dan niet te lang!

Kaartjes voor deze voorstellingen zijn nu te koop via de website van CC De Pas of verkrijgbaar aan de balie.