Afbeelding

Popkoor Noiz brengt ‘Beste zangers’ naar Nistelrode

Kunst & Cultuur

NISTELRODE - Bekende liedjes, afgewisseld met persoonlijke verhalen. Popkoor Noiz brengt ‘Beste zangers’ naar Cultureel Centrum Nesterlé in Nistelrode. De theatershow ‘Als ik je weer zie’ is geïnspireerd op het populaire tv-programma.

In de show komen de beste nederpop, pop-rock klassiekers en prachtige ballads voorbij. Geheel in stijl van ‘Beste zangers’ delen de koorleden persoonlijke verhalen en herinneringen bij bepaalde nummers en gebeurtenissen met het publiek. De muzikale leiding van de voorstelling is in handen van dirigent Dody Soetanto. Astrid Radoes voert de regie en de Noiz-zangers en zangeressen worden begeleid door hun live-band.

‘Als ik je weer zie’ is voor Noiz ook een blij weerzien met haar publiek. Hun tweejaarlijkse show moest vanwege Corona ruim een jaar worden uitgesteld. Sanne Galama, voorzitter bij het koor uit Heesch: “We zijn heel blij dat we na de Coronaperiode eindelijk weer samen voor een groot publiek mogen zingen.” 

Noiz voert twee avondoptredens uit, op vrijdag 4 en zaterdag 5 november (20.15 uur). Op zaterdag is er een middagvoorstelling (15.00 uur). Na het laatste optreden op zaterdagavond is er een afterparty in CC Nesterlé, waarbij het publiek ook van harte welkom is. Kaarten voor ‘Als ik je weer zie’ zijn vanaf nu te koop voor €15,- per stuk. Ze zijn te bestellen door een e-mail te sturen naar optreden@popkoornoiz.nl. Geef in het mailtje aan voor welke voorstelling je kaartjes wil bestellen en hoeveel. Je krijgt dan automatisch verdere instructies voor de betaling en de kaartjes worden thuisbezorgd.

Noiz is momenteel druk met de voorbereidingen van deze theatershow, maar maakt daarnaast ook tijd voor andere optredens. Onlangs trad het popkoor op tijdens Aangenaam ‘22 in thuisbasis Heesch. In oktober treedt Noiz op als gastkoor bij het 25-jarig jubileum van het Ravensteinse koor Mix of Music, in Vidi Reo. Daarna heeft Noiz nog een paar weken de tijd om de puntjes op de i te zetten. Het koor ziet je graag in CC Nesterlé in het eerste weekeinde van november.