Afbeelding

Jong geleerd is oud gedaan…

Kunst & Cultuur

HEESCH – nu de zonnestralen ons land weer bereikt hebben en de terrassen in onze dorpskern weer druk bezocht worden, nodigen wij jullie graag uit voor een verfrissend gratis concert op 2 juli aanstaande om 14:00 in Heesch. Dit concert zal verzorgd worden door het Maasland Senioren Orkest en het Jeugdorkest van Fanfare Aurora. 

Jong geleerd is oud gedaan is het thema van dit concert aangezien er een mooie mix is gemaakt van senioren leden en jeugdleden. Het gecombineerde orkest zal een mooi concert verzorgen waarin ruimte is voor een uiteenlopend genre. Denk hierbij aan nummers van artiesten zoals Doe Maar, Elton John en The Beatles.

Het concert zal bij goed weer plaatsvinden bij het kunstwerk het Larbrys op het pleindeel van ’t Dorp. Bij slecht weer zullen wij uitwijken naar CC de Pas. De tijd voor het concert staat vast op 14:00 uur en de toegang is uiteraard gratis. Het concert gaat dus altijd door. Vergeet deze datum daarom niet in je agenda te zetten want het beloofd een spetterende dag te worden. Twijfelt je op de dag zelf over de locatie? Check dan even onze Facebook / Instagram pagina. Daarop zullen wij jullie op de hoogte houden van de laatste informatie.