Afbeelding

Vieringen Geloofsgemeenschap Heesch op zondagochtend

Kunst & Cultuur

HEESCH - De Nederlandse bisschoppen hebben besloten de coronamaatregelen voor de Rooms-Katholieke Kerk uit te breiden; dit in verband met de huidige ontwikkelingen op het gebied van de coronapandemie. De kerk wil het virus niet verder verspreiden en het gemeenteleven gaande houden. We doen dat om de meest kwetsbaren te beschermen en mee te helpen dat de zorg het aankan. Tegelijk willen we ook het kerkzijn zo optimaal mogelijk vormgeven om het geloof in God te blijven ervaren, elkaar te kunnen ontmoeten en zo toegerust de wereld in te gaan. 

In de Rooms-Katholieke Kerk worden voorlopig na 17.00 uur geen vieringen gehouden. Dit betekent dan ook dat er in onze Geloofsgemeenschap Heesch op zaterdagavond geen vieringen gehouden mogen worden. Omdat we de parochianen de mogelijkheid willen bieden om samen te blijven komen voor het geloof is er voorlopig gedurende de maand januari elke zondagochtend een eucharistieviering om 9.30.uur.

Ook in Heelwijk kunnen de vieringen op donderdagavond geen doorgang vinden. Daar worden de vieringen verplaatst naar de middag: elke donderdagmiddag vanaf 14.30 uur.

En verder geldt natuurlijk:
* Blijf thuis wanneer je klachten hebt
* Houd de afgesproken anderhalve meter afstand
* Desinfecteer bij binnenkomst je handen
* Let op de aanwijzingen bij binnenkomst!

Mede namens de pastores en het pastoraal team wenst Miriam Keijzers, namens Pastoraatgroep Heesch, allen en iedereen die je dierbaar is veel zegen en gezondheid voor het nieuwe jaar.